VOZ

VOZ


VerkeersOpleidingen Zuid (VOZ) is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in rijvaardigheidstrainingen en de bij- en nascholing van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers .

VOZ werd in 2007 opgericht en is in 2014 gefuseerd met Transportopleidingen Zuid-Nederland (TZN) , vanaf dat moment werken de beide bedrijven intensief samen als VervoersCollege Venlo (VCV) . Vanaf 2014 is VOZ eveneens gevestigd op de Guliksebaan 1 te Venlo.

Visie
VOZ wil een fundamentele bijdrage aan de verkeersveiligheid leveren , dit doen we door in te zetten op de navolgende aspecten:
  • Het verbeteren van de attitude van chauffeurs;
  • Het vergroten van de voertuigbeheersing;
  • Het terugdringen van CO2-uitstoot en het brandstofverbruik.
Omdat het verkeer en de wet- en regelgeving steeds onderhevig aan zijn veranderingen , zijn we vooruitstrevend en creatief in de ontwikkeling en opzet van onze trainingen en concepten.

Waarom VOZ?
U kiest natuurlijk niet zomaar een organisatie voor uw trainingen en opleidingen. VOZ is een deskundige partner die u graag alle zorgen uit handen neemt .

Onze beloften:

  • Innovatie: we zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden om chauffeurs en logistieke medewerkers optimaal op te leiden en te trainen. We lopen voorop in nieuwe opleidingen, faciliteiten en samenwerkingsverbanden.

  • Kwaliteit: we werken uitsluitend met gecertificeerde docenten en instructeurs uit het werkveld, die opleidingen en trainingen ontwikkelen afgestemd op  gevraagde kennis en vaardigheden uit de markt. Hierdoor kunnen we kwaliteit en excellente dienstverlening garanderen.

  • Professionaliteit: we zijn een ervaren opleider en hebben professionele faciliteiten in huis zoals eigen trainingscentra en de simulator. Deze faciliteiten bieden ons mogelijkheden om rijopleidingen en trainingen onder unieke omstandigheden te verzorgen.

  • Partnerschap: we ontzorgen de klant, we denken mee en nemen u de administratie met betrekking tot opleidingen , nascholingen en subsidies uit handen.  Met een eigen  portaal kunt u ( zowel het bedrijf als de cursist) eenvoudig uw trainingen beheren en krijgt u tijdig meldingen voor nascholing.

  • Flexibiliteit: afhankelijk van de vraag vanuit de markt  bieden we opleidingen op maat aan : onze trainingen zijn tailormade. Tevens kunnen we opleidingen verzorgen voor allerlei weg- en weerssituaties.

  • Full-service: wij bieden een compleet opleidings- en nascholingspakket voor zowel chauffeurs als logistieke medewerkers.

  • Landelijke dekking: wij zijn partner van Transportopleider.nl. Zodoende kunnen wij u ook buiten onze regio van dienst zijn.

Contact

Contact Bekijk hier de contactgegevens van VOZ

bekijken

Planning & Code 95

Planning & Code 95 Bekijk hier de actuele planningen

bekijken