Verhuur faciliteiten

Bij VerkeersOpleidingen Zuid kunt u ook terecht als het gaat om het verhuur van facilitaire voorzieningen. Hieronder ziet u een overzicht van de voorzieningen die VerkeersOpleidingen Zuid u te bieden heeft.

Asfalt en glijvlakken
VerkeersOpleidingen Zuid heeft twee stukken asfalt tot haar beschikking, deze kunnen ook aan u verhuurd worden. Ten behoeven vanĀ  trainingen op de motor of trainingen met de auto. Ook zijn er drie glijvlakken waar u gebruik van kunt maken, ideaal voor antisliptrainingen en trainingen voor de code 95. Hieronder ziet u een overzicht van het te huren asfalt en de te huren glijvlakken.

verhuur_asfalt.jpg
Leslokalen
Heeft u ruimte nodig om een vergadering te organiseren, een productpresentatie te houden of een cursus te verzorgen? Dat kan allemaal bij VerkeersOpleidingen Zuid. Drie lokalen staan voor u ter beschikking, inclusief beamer en computer. Voor groepen van kleiner dan 8 personen is er een vergaderruimte en voor groepen tot 24 personen zijn er twee leslokalen. Ook kan er een lunch geregeld worden bij ons bedrijfsrestaurant TrafficStop.

verhuur_leslokalen.jpg
Heeft u interesse of vragen, dan kunt u altijd een e-mail sturen na het onderstaande adres of u kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken.

Tel. (077) 396 93 14

E-mailadres info@verkeersopleidingenzuid.nl