Assessment, het nieuwe opleiden is...... tijd besparen! heftruck/reachtruck/hoogwerker

Assessment, het nieuwe opleiden is...... tijd besparen! heftruck/reachtruck/hoogwerker

Het opleidingenlandschap verandert. Wij realiseren ons goed wat de vragen van opleiders en cursisten zijn. Een nieuwe tijd vraagt immers om een nieuwe aanpak. Deze aanpak kunnen wij aanbieden in de vorm van ASSESSMENTS. 

 

Wat houdt een assessment precies in? Tegenwoordig worden opleidingen gegeven op basis van een basis-opleiding of een herhalingsopleiding. Vooral de laatste variant is erg tijdrovend voor zowel personeel dat gehercertificeerd moet worden, als voor de bedrijven, die veel kostbare man-uren moeten missen omdat personeel op cursus is. Daarbij gaan hercertificeringen vaak gepaard met hoge bedragen die (jaarlijks) moeten worden opgebracht door werkgevers en voelt het als een “verplicht nummer” voor de deelnemers.

Het assessment speelt hier op in met de aanname dat een persoon die zich moet hercertificeren al een heel groot deel van de kennis bezit, en dat het dus nutteloos en inefficiënt is om een dergelijke cursist een compleet herhalingstraject te laten doorlopen.

 

In plaats daarvan gaan wij met de cursist in gesprek. Dit noemen we een "assessment". Tijdens dit gesprek wordt precies duidelijk wat de cursist al beheerst, en waar de kennis bijgeschaafd dient te worden. Vervolgens kan daar, indien nodig,  op maat een training aan gekoppeld worden die zich specifiek op de te ontwikkelen punten richt, en kan de persoon hierna probleemloos een certificaat verlengen of behalen.


Hierdoor is een cursist ineens niet meer 8 uur weg van de werkplek, maar bijvoorbeeld nog maar 1 of 2 uur. Tijd en geld worden hiermee bespaard, zodat u zich nog meer kunt richten op uw kernactiviteiten.

 

Wij kunnen assesments aanbieden voor:

(Klik op de link voor meer informatie/planning)
 
Deze assessments kunnen ook in het Pools/Duits/Engels worden afgenomen.

Vanaf 4 deelnemers plannen we een “in company” assessment met u in overleg in. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Ook enkele en losse deelnemers kunnen wij een assessment afnemen, op onze locatie TrafficPort Venlo hebben we regelmatig een open inschrijving. Klik hier voor onze planning.


Naar nieuwsoverzicht