Heftruck / reachtruck

Heftruck / reachtruck Opleidingsgegevens
Een heftruckopleiding en heftruckcertificaat is bedoeld voor medewerkers die tijdens hun werkzaamheden een heftruck en/of reachtruck als transportmiddel (gaan) gebruiken. De opleidingen worden in een halve, hele of tweedaagse opleidingsvariant gegeven.

Een deel van de opleiding wordt besteed aan de theorie. Het praktijkgedeelte bestaat uit verschillende oefeningen onder begeleiding.

Als extra optie kan er aansluitend een toets/praktijkexamen worden afgenomen. Bij voldoende resultaat wordt een certificaat en pas uitgereikt met een geldigheid van vijf jaar. Het behalen van een toets of examen is niet relevant voor de toekenning van de nascholingsuren code 95.

 

Klik hier voor de actuele planning!

Basis opleiding Heftruck of Reachtruck (2 dagen: 14 uur code 95)
Deze basisopleiding is bedoeld voor cursisten die nog nooit op een heftruck of reachtruck hebben gereden, of weinig ervaring hebben opgedaan.

In deze cursus worden uitgebreid stil gestaan bij de veiligheid en bediening van de heftruck of reachtruck. Dit wordt ondersteunt met film- en fotomateriaal en getoetst door proefexamens. Ook leert de cursist het voertuig te beheersen door in de praktijk oefeningen te doen.

Er kan aansluitend op de 2e dag een toets en/of officieel examen (door erkend examenbureau) afgenomen worden. Indien cursist voor het examen slaagt krijg deze een certificaat en pasje.

Heftruck of Reachtruck opleiding (1 dag: 7 uur code 95)
Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die bekend zijn met een heftruck of reachtruck of hun hercertificering dienen te behalen. In deze cursus wordt opnieuw de veiligheid en bediening van de heftruck of reachtruck besproken. Ondersteunt met film- en fotomateriaal.  Daarnaast wordt de kennis en vaardigheden aangescherpt of verbeterd. Er kan gekozen worden voor een toets en/of officieel examen (door erkend examenbureau). Indien cursist voor het examen slaagt krijg deze een certificaat en pasje.


De prijzen zijn afhankelijk van eventuele toetsen en examens, alsmede de CCV kosten indien er sprake is van een code 95 opleiding.

Voor meer informatie, neem contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat!

Nascholing beroepschauffeurs

Nascholing beroepschauffeurs Bekijk hier meer informatie over de Code 95

bekijken

Planning & Code 95

Planning & Code 95 Bekijk hier de actuele planningen

bekijken