Assessments

Assessments

Assessment, Het Nieuwe Leren

Het opleidingenlandschap verandert. Wij realiseren ons goed wat de vragen van opleiders en cursisten zijn. Een nieuwe tijd vraagt immers om een nieuwe aanpak. Deze aanpak kunnen wij aanbieden in de vorm van een ASSESSMENT.

Wat houdt een assessment precies in?
Tegenwoordig worden opleidingen gegeven als basis- of herhalingsopleiding. Vooral de laatste variant is erg tijdrovend voor zowel personeel dat gehercertificeerd moet worden, als voor de bedrijven, die veel kostbare man-uren moeten missen omdat personeel op cursus is. Zodoende gaan hercertificeringen vaak gepaard met hoge bedragen die (jaarlijks) moeten worden opgebracht door werkgevers en voelt het als een jaarlijks “verplicht nummer” voor de deelnemers.

Waarom kiezen voor een assessment
Het assessment speelt in op de aanname dat een persoon die zich moet hercertificeren al een heel groot deel van de kennis bezit, en dat het inefficiënt is om een dergelijke cursist een compleet herhalingstraject te laten doorlopen. In plaats daarvan gaan wij met de cursist in gesprek. Dit noemen we een "assessment". Tijdens dit gesprek wordt precies duidelijk wat de cursist al beheerst. Waar  eventueel de kennis bijgeschaafd dient te worden kan een korte maatwerk training die zich specifiek op de te ontwikkelen punten richt aangeboden worden. Hierna wordt het certificaat verlengd  of behaald. 

Tijdsbesparing.
Door een assessment is een cursist niet meer gedurende 8 uur weg van de werkplek, maar nog slechts 1 of 2 uur. Tijd en geld worden zodoende bespaard.

Wij kunnen assessments aanbieden voor:

 

Een assessment kan ook in het POOLS/DUITS/ENGELS worden aangeboden!

 

Voor groepen plannen we een “in company” assessment met u in overleg in. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Ook enkele en losse deelnemers kunnen wij een assessment afnemen, op onze locatie TrafficPort Venlo hebben we regelmatig een open inschrijving. Klik hier voor onze planning.